ARTICLE 1. NOMENCLATURA.

El dia 26 de març de 2017 es celebrarà la 4a Cursa de la Boira STM, proba urbana majoritàriament sobre terra que es disputarà a Lleida. Paral·lelament, tindrà lloc la 4a Caminada Popular de la Boira.

La prova està organitzada per GoGoGoRunners Club  i Fira de Lleida, inclosa dins el 4 Saló de l’esport i turisme de muntanya de Lleida i, amb el recolzament, de La Paeria (Ajuntament de Lleida).

ARTICLE 2. HORARI.

El diumenge dia 26 de març de 2017 es celebrarà la 4a edició de la Cursa de la Boira STM, amb sortida a les 11:00h, i temps màxim per completar el recorregut de 1,5 h, donant per tancada la cursa a les 12:30h.

La Caminada Popular de la Boira, tindrà lloc el 26 de març de 2017, amb sortida a les 11:10h i, es donarà per tancada a les 13:10h.

Els dorsals amb xip i bossa del corredor (tan per caminador com per corredor) s’entregaran dins el 4 Saló de l’esport i turisme de muntanya de Lleida en l’horari del Saló durant el dia anterior a la prova a l’ estand de GoGoGoRunners Club dins el recinte firal.

ARTICLE 3. PARTICIPACIÓ.

Podran prendre part en aquesta prova els majors de 12 anys que ho desitgin, sempre i quan estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma.

Els menors d’edat presentaran una autorització paterna, que podràn baixar a la mateixa pàgina web els dies previs a la Cursa i Caminada.

No s’acceptaran inscripcions un cop tancades les inscripcions on-line.

ARTICLE 4. DISTÀNCIA I RECORREGUT.

La prova es disputarà sobre un recorregut de 10,670 km aproximats, totalment urbans i majoritàriament sobre terra. La sortida i arribada estaran localitzades en els Camps d’Elisis de Lleida. El recorregut de la Caminada Popular, coincidirà amb el de la Cursa.

El recorregut complert es pot consultar a la pàgina web:

www.cursadelaboiralleida.com

ARTICLE 5. CATEGORIES.

S’estableixen les següents categories per a la 4a Cursa de la Boira Grifone STM:

Categories individuals (anys el dia de la prova)

– Absoluta (F1, M1) – Primer, segon i tercer

Categories veterans (5 categories femenines/masculines)- Primer

– Sub-23 (de 14 a 23 anys).F i M.

– Sènior (de 24 a 39 anys).F i M.

– Veterans/es A (de 40 a 49 anys).F i M.

– Veterans/es B (de 50 a 59 anys).F i M.

– Masters (a partir de 60 anys).F i M.

Categories M/F per equips, club amb més participació:

– Gimnasos, Clubs d’Atletisme i Agrupacions

L’Organització es reserva el dret de sol·licitar la documentació on consti l’edat dels participants, pertinença a grup, club o associació, etc. El participant, en cas de negar-se a entregar els documents que ho acreditin, podrà ser desqualificat.

No tindrà dret a premi cap corredor que no corri amb el seu propi dorsal.

No s’acceptaran canvis de dorsal abans de començar la prova.

Premis pòdium general masculí i femení: 1r Trofeu, premi metàl·lic 100€ i ampolla de vi; 2n Trofeu, premi metàl·lic 75€ i ampolla de vi; 3r Trofeu, premi metàl·lic 50€ i ampolla de vi

Premis per categoria: 1r Trofeu i detall floral

ARTICLE 6. INSCRIPCIONS.

Les inscripcions de la 4a Cursa de la Boira STM estaran obertes a partir del dia 10 de febrer de 2017, fins el 20 de març de 2017 a les 22h, o fins que s’arribin a 500 inscripcions, a través de la web de la cursa.

Preu d’inscripció CURSA:            13 euros: assegurança + avituallaments + bossa del corredor + donació Down Lleida + samarreta

Les inscripcions de la 4a Caminada Popular de la Boira estaran obertes  a partir del dia 2 de febrer de 2017, fins el 20 de març de 2017 a les 22h, o fins que s’arribin a 500 inscripcions.

Preu inscripció CAMINADA:       10 euros (7 euros sense samarreta): assegurança + avituallaments + donació Down Lleida

A través del mateix formulari d’inscripcions es podrà fer una aportació voluntària de la quantitat que es desitgi per a col·laborar amb Down Lleida.

Pàgina web:     www.cursadelaboiralleida.com

ARTICLE 7. RETIRADA DEL DORSAL, XIP I BOSSA DEL CORREDOR.

Els dorsals amb xip i bossa dels corredors (tan caminador com corredor) s’entregaran al estand de GoGoGoRunners Club al 4 Saló de l’esport i turisme de muntanya de Lleida (als Camps d’Elisis) el dia anterior en l’horari del Saló.

És obligatori, portar el dorsal amb el xip integrat durant la cursa.

És imprescindible presentar DNI, per a retirar el dorsal amb xip i bossa del corredor.

ARTICLE 8. ASSISTÈNCIA MÈDICA.

L’organització comptarà amb un servei mèdic especialitzat al servei dels corredors, així com servei d’ambulància, en el punt de la sortida i arribada.

ARTICLE 9. CLASSIFICACIONS I FOTOS.

Per a la confecció de la classificació es tindrà en compte el temps net o real, tot i que per optar a premi es tindrà en compte el temps oficial (computat des del moment en que es dóna la sortida fins que el corredor passa per l’arribada).

La classificació final es publicarà a la pàgina web de la cursa: www.cursadelaboiralleida.com

Es reservarà un espai a la mateixa web on es podran trobar fotografies de la cursa.

ARTICLE 10. DESQUALIFICACIONS.

El servei mèdic de la competició i l’organització, estan facultats per a retirar durant la prova:

– Qualsevol corredor que manifesti un mal estat físic

– Al corredor que no realitzi el recorregut complert

– Al corredor que no tingui el dorsal o no el porti visible, amb el xip incorporat.

– Al corredor que manifesti un comportament no esportiu

De la mateixa manera, podrà ser desqualificada la persona que falsifiqui o intenti falsificar el dorsal, o corri sense dorsal

ARTICLE 11. VEHÍCLES.

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats i autoritzats per la Organització de la cursa.

Queda totalment prohibit seguir als corredors en cotxe, moto, bici o patins, degut al perill que pot suposar per als mateixos corredors.

ARTICLE 12. PREMIS I REGALS.

S’estableixen premis per els tres primers classificats, masculins i femenins, de la general i als primers de cada categoria de veterans, tan femení com masculí.

Hi haurà una bossa amb regals dels col·laboradors per a tots els participants de la cursa, que es donarà en el moment de la recollida del dorsal.

En el moment de l’entrega de premis, l’Organització podrà sol·licitar als equips guanyadors  un certificat conforme es pertany als mateixos.

La organització no podrà garantir el premi a aquells corredors que no el recullin el dia de la prova.

ARTICLE 13. RESPONSABILITAT.

L’organització no es fa responsable dels danys que poguessin causar o es poguessin causar els participants a la prova per imprudències o negligències de les mateixes. De la mateixa manera, els participants declaren estar en condicions físiques òptimes per a la realització de la mateixa i ho fan sota la seva responsabilitat, eximint a la Organització de la mateixa.

L’organització contractarà una assegurança mèdica per cada participant (personal i intransferible).

Inscriure’s en aquesta prova suposa l’acceptació plena de les normes.

ARTICLE 14. ACCEPTACIÓ.

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en el mateix, restarà al que decideixi la Organització, GoGoGoRunners Club.

La inscripció dels participants a la cursa, implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s’exposa:

– Certifico que estic en bon estat físic.

– Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en la cursa pogués derivar com pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies a la organització, patrocinadors i col·laboradors.

– Renuncio a tota acció legal, que pogués derivar-se de la participació a la cursa

– Autoritzo a la organització de la cursa a la gravació total o parcial de la meva participació mitjançant pel·lícules, televisió, fotografies, radio i qualsevol mitjà conegut o per conèixer, i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar sense dret per la meva part a rebre cap compensació econòmica.

La inscripció a la cursa és personal i intransferible.

No s’admetran devolucions sota cap causa.

La Organització no assumirà cap responsabilitat si la cursa es suspèn o aplaça per raons de causa major.

ARTICLE 15. ABANDONAMENTS.

L’organització espera i desitja que tots els participants acabin la prova. En cas d’haver d’abandonar la cursa, el corredor ho haurà de comunicar a un responsable de la Organització GoGoGoRunners Club.

ARTICLE 16. INFORMACIÓ.

Per resoldre qualsevol tipus d’informació de la cursa i/o caminada, es pot contactar mitjançant email a info@gogogorunners.com

ARTICLE 17. PRIVACITAT.

Les dades personals dels participants seran incorporades a un fitxer propietat de la Organització i patrocinadors de la cursa, amb la finalitat de cursar la sol·licitud d’inscripció, gestionar les classificacions i resultats, i enviar publicitat sobre campanyes i productes. Amb la seva inscripció, el participant, consent expressament i autoritza a la Organització i patrocinadors de la cursa per a que tracti les seves dades personals segons les finalitats exposades.